Over Cenzaa

De producten van het Nederlandse cosmeticamerk Cenzaa zijn ontwikkeld met respect en liefde voor de natuur.  Ze bevatten de levenskracht van planten en zijn gemaakt met gezonde ingrediënten, rijk aan voedingsstoffen en vrij van synthetische stoffen, niet getest op dieren en vervaardigd met respect voor de aarde.

In 6 stappen naar een gezonde stralende huid

Ongeveer 50% van de huidverbetering wordt behaald door een behandeling bij mij in de salon waarbij ik de producten van Cenzaa gebruik. De andere 50% van het resultaat behaal je door thuis je huid te verzorgen met de producten die ik je adviseer op basis van je huidanalyse. Deze producten heb ik op voorraad in de salon.  Met het 6 stappenplan van Cenzaa behaal je optimaal resultaat!

stap 1: Reiniging

Reinig je huid ’s ochtends en vooral ’s avonds met een reinigingsproduct van Cenzaa passend bij je huidtype. Gebruik vervolgens de geadviseerde lotion van Cenzaa. De lotion verwijdert de laatste restjes vuil en herstelt de PH-waarde van je huid, brengt werkstoffen naar diepere huidlagen en sluit de poriën.

stap 2: Diepte reiniging

Naast het dagelijks reinigen van je huid is éénmaal scrubben ook een must. Als je huid het toelaat kun je dagelijks reinigen met een Crystal Orange Cleanser, een scrubgel die de poriën diep reinigt en een lichte polish geeft. Voor dieptereiniging kun je ook de Microdermabrasion Polish gebruiken, een scrubcrème  die de huid polijst met fijne microdermabrasie korrels. In plaats van deze scrubgel of -crème is het Illuminating Masq ook geschikt voor dieptereiniging.

stap 3: serum of complex

Een complex of serum is de levensverzekering voor je huid waar je niet vroeg genoeg mee kan beginnen. Een complex bevat de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Voor elke huidtype is een passend complex.

stap 4: 24h-crème

Dagelijks wordt je huid blootgesteld aan allerlei schadelijke factoren. Als Cenzaa expert weet ik na analyse van je huid welke producten voor dagelijke verzorging voor jouw huid de beste bescherming bieden. De professionele crèmes van Cenzaa zijn hoog geformuleerd met revolutionaire werkstoffen en gericht op huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al snel te zien.

stap 5: masker

Een masker geeft je huid de extra oppepper die het nodig heeft, vanwege weeromstandigheden, stress, slechte voeding of omdat je je snel en effectief wilt verbeteren. Voor verschillende huidtypen en condities heeft Cenza maskers ontwikkeld om je huid gezond te houden.

stap 6: beschermen

90% van de huidveroudering zouden veroorzaakt worden door de zon. Bescherm je huid daarom altijd met een filter, zoals de Facial Protection. Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter.

"Een paar dagen voor een fotoshoot naar Carla geweest voor een gezichtsbehandeling.
Wenkbrauwen, bindweefselmassage en een heerlijk masker. Een stralende foto met een stralende huid.
Dankjewel Carla."

"De afgelopen jaren bezocht ik redelijk wat verschillende schoonheidsspecialisten, maar bij Carla blijf ik.
De producten zijn geweldig, en Carla is een topper. Elke keer kom ik er letterlijk en figuurlijk stralend vandaan."

"Persoonlijke benadering van Carla met klasseproducten!
Altijd een feestje om je híer te laten verwennen!"

"Mijn gevoelige, rode huid is bij Carla in goede handen. De producten
die ze gebruikt irriteren absoluut niet. De conditie van mijn huid
is enorm verbeterd sinds ik bij haar kom."

Contact opnemen

06 50462388
info@beautybyziezo.nl
Online afspraak maken

Bezoek de salon

Beauty by ZieZo
Lagestraat 44
9919 AS Loppersum

Pinnen is mogelijk.
Kadobonnen verkrijgbaar.

 

Openingstijden

Ma 09.00 –  17.00 uur
Di   Gesloten
Wo 09.00 – 17.00uur
Do  09.00 – 17.00 uur
Vr   09.00 – 16.00 uur

Volg ons